Megosztás

Fiatalok elindulásához is támogatást nyújthat a Minikölcsön

Fiatalként nem egyszerű kikerülni a „nagybetűs életbe”, a munka világába, és egyszerre az üzleti életben is megállni a helyünket. Elsőként leginkább alkalmazottként helyezkedik el a fiatal, kezdő munkavállalók többsége, azonba szerencsére egyre nagyobb százalékban gondolja úgy a fiatalság, hogy saját vállalkozási formák keretei között indulnak el az életben.

Éppen ezért a tervek megvalósítását lehetőleg hosszú távon is rendtábilis megmaradással képzeli el a többség. Fiatalos lendülettel belevágni egy vállalkozásba persze szerencsés is, mert visz a lendület, nem hátrálunk meg, és a kisebb-nagyobb akadályok is legyőzhetőnek tűnnek…, szinte!

Persze érdemes átgondolni minden üzleti vállalkozás alapját, koncepcióját, valamint rövid-és hosszútávú üzleti tervek készítésével megelőzni a tetteket. Mégpedig azért, mert a helyzet az, hogy az elmúlt három év statisztikáiból kiderül: ezen a téren még van hova fejlődni; ugyanis a magyarországi induló vállalkozások közel 60%-a egy éven belül megszűnik.

Természetesen ezt a drasztikus adatot nem lehet egyetlen ok, vagy okozat „nyakába varrni”, de tény az is, hogy nagyon sok a kényszervállakozás indítása hazánkban. Számos okot találhatunk még, persze. Azonban meg kell említeni emellett azt is, hogy jónéhány vállalkozás pedig el sem tud indulni, éppen azért, mert egy kis, – szinte minimális! – pénzügyi alap sem áll rendelkezésre, vagy épp kiegészítésként a vállalkozás elindításához.

Ha tényleg átgondolt, és hosszútávon megtérülő vállalkozástervünkhöz már csak cseppnyi financiális lendület kell, akkor a Minikölcsön nagy segítséget nyújthat. Gyorsan, online igényléssel, és Expressz szolgáltatással, külön díj ellenében,  elindulhat egy kis „garázscég” is akár. (És ezzel a lépéssel talán a jövő is másként alakul, hiszen a ma világhírűnek számító márkák, mit az Apple, a Google, vagy akár a hazai Béres, Aegis és Richter Gedeon cégek valaha szintén kicsiben kezdték.)

Minikölcsönnel megtámogathatjuk már működő egyéni vállalkozásunkat is, persze magánszemélyként

Nem egyedi esetként már működő egyéni vállalkozásunkban is adódhat kihívás bőséggel, hiszen munkánk során is előfordul, hogy kisebb-nagyobb fennakadással kell megküzdenünk az üzletmenet kapcsán.

Nem feltétlenül nagy dolgokra kell gondolni, éppen ellenkezőleg: egyszer-egyszer anyagbeszerzés során is elszámíthatjuk magunkat, vagy például olyan nem várt igénnyel találjuk szembe magunkat megrendelőnk részéről, akinek azonban nem szívesen mondanánk nemet a hosszabb távú munkakapcsolat és jó viszony fenntartása érdekében, így mélyebben vagyunk kénytelenek zsebünkbe nyúlni, nagy hirtelen…

nagy célok tervezéseIlyen kis csipp-csupp, apró-cseprő, előre nem kalkulált helyzetek adódnak leginkább. Ha egyéni vállalkozók vagyunk, akkor ez gyakorlatilag egyenlő azzal, hogy egyfős ,,cégvezetőként” irányítjuk vállalkozásunkat, és egyszemélyben saját magunk titkárnői is vagyunk. Nem csoda, hogy a szerteágazó feladatkörök és az betervezett hierarchikus napi tevékenységsorrendünk intézése közben, egy-egy porszem kerülhet a „gépezetbe”.

Leggyakrabban a mindennapos eszköz-és anyagigény kapcsán merülhet fel készlethiány, mert szinte triviális munkavégzésünk során, hogy minden kéznél van, azonban éppen ebből kifolyólag természetesnek is tekintjük forgóeszközeinket, vagy készleteinket.

Éppen ezért magánszemélyként is sokszor be kell avatkoznunk üzletmenetünkbe. Ilyenkor egy kis plusz segítséget jelenthet a nem kalkulált kiadásokra a Minikölcsön is. Ha magánszemélyként folyamodunk kölcsönért, és magunk munkáltatói vagyunk, még gyorsabb ügyintézésben van részünk, nem kell napokat, vagy – nem ritkán! – heteket várnunk munkáltatói igazolásunk beszerzésére sem.

Ha valami halaszthatatlan és váratlan költséggel szembesülünk, akkor is van segítség, mivel az Expressz szolgáltatással, – megfizethető felár mellett – egy órán belül a számlánkon lehet az igényelt összeg.

Kapcsolódó cikkek:

szép erkély

Varázsold széppé az erkélyed!

| Tippek | No Comments
Ha emeleti lakásban élünk, mindenképpen érdemes kihasználnunk az erkély által biztosított lehetőséget; egy rendezett erkélyhelyiségből kellemes teraszt varázsolhatunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet, aminek köszönhetően szebbé és hangulatosabbá tehetjük az erkélyünket. Rejtsük…
Okostelefon spórólás

Alkalmazások okostelefonra, amelyek segítenek a spórolásban

| Trükkök | No Comments
Ma már fejlett információtechnológiai megoldásokat is segítségül hívhatunk a megtakarítás érdekében. A következőkben olyan mobiltelefonos alkalmazásokat mutatunk be, amelyek kifejezetten a spórolásban vannak segítségünkre. Pocket Expense Némi angol nyelvtudásra lesz…
gőztisztító kiválasztása

Amit a gőztisztítókról tudni érdemes

| Tippek | No Comments
Sokan úgy vélik, hogy a gőztisztító nem hiányozhat egyetlen háztartásból sem, hiszen magas hőfokon teljesen biztonságosan fertőtlenít – természetesen vegyszerek nélkül. Utánajártunk, mit érdemes tudni ezekről az eszközökről… Vegyszermentes megoldás…

Megosztás