Megosztás

A nyár és a jó idő közeledtével nem csak a természet éledt fel, szépült meg, de már-már rendszerűen megsokasodtak a lakásfelújítások is. Mindenki igyekszik szépíteni, csinosítani, komfortosabbá tenni közvetlen lakókörnyezetét. Van úgy, hogy nem egy egész lakást érint a felújítás, csupán egy-egy lakrészt szeretnénk minőségében javítani, hangulatában megváltoztatni. A lakás-átalakítások kapcsán is felmerül számos kérdés: melyik helyiség igényelné (leginkább) a változtatást, mit szeretnénk kihozni a jelenlegi adottságokból, a célszerűség és az esztétikum balanszának megtartása mellett a költségek is optimálisan alakulhatnak-e?

Minden tér egy új lehetőség: konyhaátalakítás

Ha a konyha átalakítását tűztük ki célul, akkor számos újabbnál újabb trend és lehetőség nyílik számunkra a praktikus és kreatív tároláshoz, helykihasználáshoz és dizájnhoz. A hozzánk legközelebb álló stílus kiválasztása után a hozzátartozó szín és formavilág elképzelése és megtervezése a következő lépés. Nagy segítségünkre lehet számos tervezőprogram is, hogy el tudjuk képzelni a leendő konyha nyújtotta látványt, de természetesen a méretezést és a helykihasználást is jól szemlélteti egy-egy ilyen elkészített dokumentum.

Fehér modern konyha átalakítás kölcsön segítségévelHa készen szeretnénk és tudunk is konyhabútort vásárolni, mert például a konyha falainak paraméteri ezt „megengedik”, akkor számos bútorbolt katalógusából válogathatunk a standard modulhonyhák szín-és formavilágának függvényében. A legtöbb bútoráruház már akár azonnal elvihető, lapra szerelten kaphatók bútorelemek, vázak, ajtók, frontok és kiegészítők is. Ha azonban egyénileg tervezett és kivitelezett bútor mellett tesszük le a voksunkat, akkor még tágabb teret engedhetünk képzeletünknek a hely, a stílus és az adottságok függvényében.

Egy megújult nappali a társas élet színterévé válhat

Ha nappaliszobánk berendezésére már rászorulna egy vérfrissítés, esetleg egy-egy új bútorszövettel, kárpitozással kívánjuk feldobni régi, jól bevált kedvenc darabjainkat, vagy méginkább új bútordarabok beszerzésében gondolkodunk, akkor jó alkalom nyílik egyben az eddigi tér újragondolására is. Egy ilyen átalakítás során nem ússzuk meg a bútorcipelést és az átmozgatásokat, így a rendelkezésünkre álló megüresedett teret újraalkothatjuk a praktikum és használati igényeink függvényben.

nappali átalakítás kölcsön segítségévelAz idővel változó igények figyelembe vételével egy új, kihasználható polcrendszer, szőnyeg, vagy akár funkcióbővülést eredményező bútordarabok vásárlása is jó megoldásnak tűnhet. Például egy megürülő, felszabaduló hely kihasználásához egy bárpult kialakítása bárszékekkel és italvitrinnel nem csak a terület megosztását teszi lehetővé, de társasági életünk felpezsdüléséhez, sűrűbb vendégfogadások rendezéséhez is jó „ürügyként” szolgálhat.

A megújuló hálószoba könnyen a nyugalom szigetévé válhat

A hálószoba leginkább az a pontja a lakásnak, ahova a napi rutinban megfáradva ténylegesen visszavonulunk, mondjuk ki bátran: a regenerálódás elsődleges színtere.
Így nagyon fontos, hogy megfelelő minőségű és mennyiségű alvásban, pihenésben lehessen itt részünk. Ennek zálogául szolgálhat például egy kiváló alvást biztosító, új matrac beszerzése, ami a magasabb minőségtől függően természetesen a magasabb árkategóriába is tartozik. Ez nem jelenti azt, hogy ha hirtelen nagyobb összeget kellene fordítanunk mindennapjainkat meghatározó pihenésünkre, az ne „érné meg”, csupán mert nagyobb egyösszegű kiadást jelentene ez az egészségünket is meghatározó beruházás.

hálószoba átalakítás kölcsön segítségévelAz online kölcsönigényléssel gyorsan és kiszámíthatóan juthatunk hozzá pihenésünk és egészségünk alapját szolgáló új matracunkhoz is.

Emellett természetesen a fenti célok bármelyikére hasznos és tudatos, előre látható és kalkulálható, online kölcsönfelvételt biztosít a Minikölcsön.

Kapcsolódó cikkek:

Elektromos fogkefe

Amit az elektromos fogkeféről tudni érdemes

| Tippek | No Comments
Egyre inkább elfogadottá válik az állítás, miszerint elektromos fogkefével sokkal alaposabb fogmosást végezhetünk, mint hagyományos kefével. A korszerű elektromos fogkefék percenként több ezer oszcilláló és akár több tízezer pulzáló mozgást…
kutyatartás költségei

A kutyatartás költségei – Mennyibe kerül egy kutya tartása?

| Tippek | No Comments
Egy kutya rengeteg örömöt szerez számunkra, de felelős állattartóként biztosítanunk kell számára a megfelelő gondoskodást. Számba vettük a kutyatartás költségeit. Ha most tervezzük a kutyus beszerzését, járjunk utána alaposan, milyen…

Olajsütő választás körültekintéssel

| Tippek | No Comments
Az olajsütő nagyszerű szolgálatot tesz számunkra, ha szívesen fogyasztunk sült hasábburgonyát, ízletes csirkefalatokat vagy más olyan ételeket, amiket bő zsírban kell sütnünk. Az olajsütő segítségével ezeknek a finomságoknak az elkészítése…

Megosztás