Megosztás

Ősszel az ország minden borvidékén borfesztiválokkal, felvonulásokkal és hagyományőrző hétvégékkel várják az érdeklődőket, érdemes végigböngészni a lehetőségeket, így az idei vénasszonyok nyarát  is emlékezetes programokkal tölthetjük.

minitippek szüreti kép ősz

Villányban már most a szüretre készülnek

A Villányi Vörösborfesztivált minden év október első hétvégéjén rendezik meg, ilyenkor a borvidék névadó településén több helyen várják a vendégeket különböző zenés-táncos programokkal.

Lesz szüreti felvonulás Villány főutcáján, a fesztivál időtartama alatt a Rendezvénytéren, a Borudvarban és a Diófás téren pedig helyi borászok kínálják boraikat.

Aki inkább egy kiválasztott pincészetnél töltene el egy hosszú hétvégét, az ellátogathat a Vylyan Teraszra, ahol szeptember 14-én a bátrabbak próbára tehetik erejüket puttonycipelésben és szőlőpréselésben, majd jutalomként helyben, azonnal megkóstolhatják a friss mustot is.

Ha ezen a szüreti mulatságon szeretnénk részt venni, fejenként 7500 forintot kell majd fizetnünk, a környéken szállást pedig 6000 forinttól találunk.

A Mátrában a szüret mellett kirándulhatunk is

Szeptember 13 és 15 között a Mátrában is a szőlőé lesz a főszerep. Gyöngyösön, az idei Mátrai Szüreti napokon, a látogatók megkóstolhatják a borvidék illatos, könnyed borait, illetve kulturális és folklór programokon is részt vehetnek.

Lesz kézműves kirakodóvásár, gulyásfőző verseny, népi iparművészeti vásár, csemegeszőlő- és mustárusítás de gyermekprogramokkal is várják az arra járókat.

Ha pedig már itt vagyunk egy karnyújtásnyira a hegyektől, érdemes kirándulni is vagy akár 2-3 napot eltölteni valamelyik falusi vendégfogadóban, szállást már 4000 forintért is kínálnak egy éjszakára a környéken.

Ha a nyári vakáció kiürítette a pénztárcánkat

Szüreti mulatság ide vagy oda, a nyaralás már bőven megterhelhette mostanra a családi kasszát. Ha így jártunk, akkor sem kell lemondani az őszi örömökről, érdemes osztani, szorozni és megnézni a kisebb terhet jelentő kölcsönöket.

Ha már kölcsön, akkor választhatjuk a MikroCredit termékeit, a gyorskölcsönről az ügyfélszolgálatokon szakértő segítséget is kaphatunk, majd akár online is igényelhetjük a kiválasztott összeget.

A minikölcsön esetében a rövid futamidő stabilitást is jelent, de egyéni lehetőségeinknek megfelelően számos más opció közül is választhatunk a személyi kölcsönök közül.

Kapcsolódó cikkek:

szép erkély

Varázsold széppé az erkélyed!

| Tippek | No Comments
Ha emeleti lakásban élünk, mindenképpen érdemes kihasználnunk az erkély által biztosított lehetőséget; egy rendezett erkélyhelyiségből kellemes teraszt varázsolhatunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet, aminek köszönhetően szebbé és hangulatosabbá tehetjük az erkélyünket. Rejtsük…
Okostelefon spórólás

Alkalmazások okostelefonra, amelyek segítenek a spórolásban

| Trükkök | No Comments
Ma már fejlett információtechnológiai megoldásokat is segítségül hívhatunk a megtakarítás érdekében. A következőkben olyan mobiltelefonos alkalmazásokat mutatunk be, amelyek kifejezetten a spórolásban vannak segítségünkre. Pocket Expense Némi angol nyelvtudásra lesz…
gőztisztító kiválasztása

Amit a gőztisztítókról tudni érdemes

| Tippek | No Comments
Sokan úgy vélik, hogy a gőztisztító nem hiányozhat egyetlen háztartásból sem, hiszen magas hőfokon teljesen biztonságosan fertőtlenít – természetesen vegyszerek nélkül. Utánajártunk, mit érdemes tudni ezekről az eszközökről… Vegyszermentes megoldás…

Megosztás