Megosztás

Ma már fejlett információtechnológiai megoldásokat is segítségül hívhatunk a megtakarítás érdekében. A következőkben olyan mobiltelefonos alkalmazásokat mutatunk be, amelyek kifejezetten a spórolásban vannak segítségünkre.

Okostelefon spórólásPocket Expense

Némi angol nyelvtudásra lesz szükségünk, ha a Pocket Expense névre keresztelt alkalmazást szeretnénk használni, ezt leszámítva azonban nem okozhat fejtörést! Akár több fiókkal dolgozhatunk, ráadásul a kezelőfelület és a vizuális megjelenítés is kényelmessé teszi az alkalmazást. Az applikáció lehetőséget biztosít arra, hogy az eredményeinket megvizsgáljuk, kielemezzük és megtaláljuk azokat a pontokat, ahol képesek vagyunk nagyobb összegek megtakarítására. Android és iOS rendszerrel is kompatibilis.

Wally

Egyszerűsége, letisztultsága és igényes megjelenése teszi népszerűvé ezt az alkalmazást. A fotókezelésnek köszönhetően képes kitűnni a hasonló applikációk közül, azonban számítanunk kell arra, hogy minden egyes adatot manuális módon kell bevinnünk. Előnyként meg kell említeni, hogy képes figyelmeztetéseket küldeni számunkra, ha aktuálissá vált a számlák befizetése vagy más törlesztés. Android és iOS változattal találkozhatunk.

Mint

A Mint névre keresztelt applikáció azok számára biztosít optimális megoldást, akik nem rettennek meg némi komplexitástól. Sok más alkalmazással szemben a Mint képes automatikusan követni a bevételeinket és a kiadásainkat – persze csak abban az esetben, ha erre engedélyt adunk neki. A segítségével nyomon követhetjük a költéseinket, ráadásul csoportosíthatjuk is ezeket; a csoportosításnak köszönhetően könnyedén nyomon követhetjük az összesített rezsi-kiadásainkat vagy akár a vásárlásra elköltött forintjainkat. Az alkalmazás kiváló segítség, ha pénzügyi tudatosságra törekszünk. Android és iOS operációs rendszerrel működő készülékek esetén is használhatjuk.

Toshl

Noha alapvető „spórolás-alkalmazásnak” tekintjük, a Toshl elsősorban a sokat utazó felhasználóknak jelenthet ideális megoldást. Különlegessége, hogy a kiadásainkat és a megtakarításainkat mobileszközön és számítógépen is kezelhetjük, hiszen az alkalmazás képes szinkronizálni a bevitt adatokat, ráadásul rengeteg pénznemet képes kezelni, így a külföldi utazásaink során sem kell bajlódnunk az ellenértékek dokumentálásával.

Money Pro

Az Money Pro azok számára kínál ideális megoldást, akik különböző értesítéseket és riasztásokat szeretnének beállítani; lehetőségünk van egyedi kiadások tervezésére, amelyek esetében az alkalmazás figyelmeztetni képes a túlköltésre. A Money Pro összeköthető a banki tranzakciókkal, így időt spórolhatunk, hiszen ritkábban kell manuális adatbevitellel foglalkoznunk.

Koin

Végül szót kell ejteni a magyar fejlesztésű Koin nevű applikációról; kényelmesen kezelhetők a kiadások és a bevételek, különböző kategóriákat hozhatunk létre, ugyanakkor érdemes tudni, hogy a szoftver csakis egy számlát képes kezelni. Az alkalmazás Android és iOS rendszerrel használható.

Kapcsolódó cikkek:

kutyatartás költségei

A kutyatartás költségei – Mennyibe kerül egy kutya tartása?

| Tippek | No Comments
Egy kutya rengeteg örömöt szerez számunkra, de felelős állattartóként biztosítanunk kell számára a megfelelő gondoskodást. Számba vettük a kutyatartás költségeit. Ha most tervezzük a kutyus beszerzését, járjunk utána alaposan, milyen…

Olajsütő választás körültekintéssel

| Tippek | No Comments
Az olajsütő nagyszerű szolgálatot tesz számunkra, ha szívesen fogyasztunk sült hasábburgonyát, ízletes csirkefalatokat vagy más olyan ételeket, amiket bő zsírban kell sütnünk. Az olajsütő segítségével ezeknek a finomságoknak az elkészítése…

Borhűtő vásárlás okosan

| Tippek | No Comments
Ha igazi borkedvelők vagyunk, figyelmet kell fordítanunk a borok megfelelő tárolására. Ha nem áll rendelkezésünkre borospince, akkor borhűtőre van szükségünk. Jól tudjuk, hogy a minőségi borokat nem érdemes a hűtőszekrényben…

Megosztás